Glas totaalbeheer

Scherpe prijs afspraken

24 uur service bij calamiteiten

Landelijk dekkend netwerk

Voor alles op het gebied van glas-totaalbeheer kunt u terecht bij ons familiebedrijf. Glascombinatie Nederland fungeert als trechter als het gaat om het melden van glasschades en het herstel hiervan. U zult er dan ook niet raar van opkijken dat een ruim deel van onze klanten terugkeert bij ons familiebedrijf, dat al 25 jaar ervaring heeft met deze dienstverlening.

Heeft u last van glasschade?

Bel ons op: 0800-0224410 Neem direct contact op


Glas-totaalbeheer met de service van ons familiebedrijf

Wanneer u bij ons familiebedrijf zakelijke glasschade meldingen doet, wordt u volledig ontzorgd met ons complete servicepakket, oftewel ons glas-totaalbeheer. Zo heeft u bij ons een uitgebreid managementsysteem voor schaderegistratie gesorteerd op onder andere data, schadeplaats en schadeoorzaak. Daarnaast doen wij een up-to-date preventief onderzoek en evaluatie, met als doel het reduceren van de glasschadelast. Maandelijks doen wij een verslaglegging van het uitgevoerde herstel en u krijgt bij ons een duidelijke en inzichtelijke facturatie. Dit zijn enkele voorbeelden van de vele voordelen waar u bij ons bedrijf van profiteert.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het glas-totaalbeheer bij ons bedrijf, bijvoorbeeld over hoe wij als bedrijvenzoeker bij glasschade te werk gaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800-0224410 of stuur een e-mail naar info@glascombinatienederland.com. Wij staan u graag te woord!