Ons bedrijf helpt u bij glasschade

Scherpe prijs afspraken

24 uur service bij calamiteiten

Landelijk dekkend netwerk

Zoekt u zo een bedrijf dat u zo goed en spoedig mogelijk helpt bij glasschade? Dan kunt u terecht bij Glascombinatie Nederland! Wij fungeren als trechter als het gaat om het melden van glasschades en het herstel hiervan. U wordt volledig ontzorgd doordat wij voor u gaan zoeken naar bedrijven die  glasschade bij uw bedrijf kunnen herstellen. Door de hulp in te schakelen van onze glasservice in Nederland, kunt u gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden terwijl wij alles voor u regelen..

Heeft u last van glasschade?

Bel ons op: 0800-0224410 Neem direct contact op


Coördinatie bij glasschade door ons bedrijf

Onze landelijke meldkamer is gespecialiseerd in de coördinatie van glasschadeherstel. Wij coördineren dan ook bij glasschade voor verschillende bedrijven en instellingen, waaronder:

  • Diverse gemeenten
  • Woningbouwverenigingen
  • Woningcorporaties
  • VvE’s
  • Diverse GGZ-instellingen
  • Midden- en kleinbedrijf in Nederland

Door onze verschillende korte communicatielijnen met diverse bedrijven voor glasschade, zoals met meerdere glaszetbedrijven. Daarbij werken wij ook binnen een landelijk dekkend netwerk van geselecteerde glasherstelbedrijven. Bovendien voeren wij na herstel kwaliteitscontroles en inspecties op locatie uit om de kwaliteit te waarborgen. U zult daardoor er ook niet raar van opkijken dat een ruim deel van onze klanten bij ons terugkeert als het gaat om glasschade.

Neem contact op met ons familiebedrijf

Wilt u ook klant worden zodat u bij glasschade zo goed en spoedig mogelijk wordt geholpen?  Neem dan contact op met ons familiebedrijf door te bellen naar 0800-0224410 of stuur een e-mail naar info@glascombinatienederland.com. Wij staan u ook graag te woord wanneer u meer informatie wenst over de diverse bedrijven waar wij mee samenwerken op het gebied van glasschade.