Een glaszetbedrijf door ons bedrijf uitgekozen

Scherpe prijs afspraken

24 uur service bij calamiteiten

Landelijk dekkend netwerk

Bent u op zoek naar een glaszetbedrijf dat betrouwbaar en vakkundig is? Schakel dan Glascombinatie Nederland in! Wij fungeren als trechter als het gaat om het melden van glasschades en het herstel hiervan. Onze landelijk georiënteerde meldkamer is dan ook gespecialiseerd in de coördinatie en uitvoering van glasschadeherstel. Wij bieden aan onder andere diverse gemeenten, woningbouwverenigingen, woningcorporaties, diverse GGZ instellingen en midden- en kleinbedrijven de juiste glaszetbedrijven aan.

Heeft u last van glasschade?

Bel ons op: 0800-0224410 Neem direct contact op


De voordelen van een glaszetbedrijf dat geselecteerd is door ons

Wanneer u een glaszetbedrijf door ons laat uitkiezen, profiteert u van diverse voordelen. Wij werken binnen een landelijk dekkend netwerk van geselecteerde schadeherstelbedrijven op het gebied van glaswerk. Hierbij hanteren wij korte communicatielijnen met de verschillende glaszetbedrijven. Daarnaast voeren wij na herstel kwaliteitscontroles en inspecties uit op locatie om de kwaliteit van onze geselecteerde glaszetbedrijven te waarborgen. Daarbij doen wij maandelijks een verslaglegging van de uitgevoerde herstelschade door de geselecteerde bedrijven op het gebied van glasschade. Bovendien is ons complete servicepakket aanpasbaar op nieuwe situaties.

Neem contact met ons op om van de voordelen te profiteren

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen wanneer wij een van de verschillende glaszetbedrijven voor u uitkiezen? Of wilt u graag meer weten over wie wij zijn en welke werkzaamheden wij verrichten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800-0224410 of stuur een e-mail naar info@glascombinatienederland.com. Dan zorgen wij dat een betrouwbaar en kwalitatief glaszetbedrijf bij u langskomt. Zo wordt u volledig ontzorgd door ons familiebedrijf.