Een schadeherstelbedrijf voor uw glaswerk zoeken

Scherpe prijs afspraken

24 uur service bij calamiteiten

Landelijk dekkend netwerk

Bent u op zoek naar een kwalitatief en betrouwbaar schadeherstelbedrijf voor uw glaswerk? Alleen kunt u deze maar niet vinden of weet u niet of de mooie beloftes ook echt worden nagekomen? Schakel dan onze hulp in! Ons familiebedrijf bestaat al ruim 25 jaar en heeft een groot percentage aan terugkerende klanten door ons complete servicepakket.

Heeft u last van glasschade?

Bel ons op: 0800-0224410 Neem direct contact op


Een betrouwbaar schadeherstelbedrijf voor uw glaswerk

Glascombinatie Nederland is een meldkamer die gespecialiseerd is in de coördinatie en uitvoering van glasschadeherstel in Nederland. Wij fungeren als trechter als het gaat om het melden van glasschades en het herstel hiervan. Wij werken dan ook binnen een landelijk dekkend netwerk van geselecteerde glasherstelbedrijven. Door de korte communicatielijnen met onder andere betrouwbare glaszetbedrijven, kunnen wij snel schakelen en u zo snel mogelijk helpen. Ook voeren wij na herstel kwaliteitscontroles en inspecties op locatie uit om de kwaliteit van het schadeherstelbedrijf voor uw glaswerk te waarborgen.

Neem contact met ons op

Wilt u ook graag een betrouwbaar schadeherstelbedrijf inschakelen voor het herstellen van uw glaswerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800-0224410 of stuur een e-mail naar info@glascombinatienederland.com. Bij ons profiteert u van eerlijke en realistische prijzen en wordt u volledig ontzorgd door ons complete servicepakket.